2018 Chevrolet Corvette Carbon 65 Edition

manligtett år sedan
Chevrolet firar 65 med läckerbit.

Chevrolet Corvette har berikat vår planet i hela 65 år i år, och för att fira detta så lanserar nu företaget sin populära klassiker i ny tappning genom sin Chevrolet Corvette 65 Carbon Edition i begränsad upplaga.

Det som gör den nya versionen unik är dess "Ceramic Matrix"-gråa kulör, unik stajling på sidorna och, framför allt, ett gäng detaljer i kolfiber, både synliga och osynliga. Dessa detaljer finns bland annat på fälgarna, delar på tak och kaross, skyltar, backspeglar och på ratten. Köra denna skönhet gör du i fåtöljer klädda med svart mocka.

Så har du drygt en miljon över, så har du våran röst på en investering!

Veckans Instagram-brud: Elizabeth Turner

manligt2 år sedan

Elizabeth med Z inleder Ostfrallans nya favoritdel.

Med start....nu, så inleder vi vår nya favoritdel här på sajten, nämligen Veckans Instagram-brud. Mansgrisar? Kanske. Men vem uppskattar inte lite vackra ladys?

Vi inleder vårat tipsande med en dam som heter Elizabeth Turner. Hennes Instagram hittar ni här.

Tesla visar upp racingversion av Model S

manligt2 år sedan
0-100 på 2,4 sekunder.

Elbilsproducenten Tesla visade nyligen upp en kittlande nyhet på Autosport International, nämligen en racingversion av deras välkända Model S.

Och det är en imponerande uppsättning muskler man visar upp, helt utan en droppe bensin! Eller vad sägs om 0-100 km/h på 2,4 sekunder och 778 hästkrafter under huven? Vem sa att riktiga män luktar bensin?

Skala potatis med titan

manligt2 år sedan

Ska det skalas så ska det skalas manligt.

Om man nu av en händelse råkar hamna i köket och dessutom tvingas utföra lite sysslor som att skala potatis, eller ännu värre: en morot, då kan det här vara redskapet som håller din heder uppe: en skalare gjord i titan!

Låter det lockande så kan du slå till på Kickstarter för den nätta summan 1 100 spänn!

Selfies från Kim Kardashian

manligt2 år sedan
Selfiedrottningen Kim Kardashians selfiebok online.

Ja, tro det eller ej, men selfiedrottningen Kim Kardashian har faktiskt släppt en hel jävla bok med det vi får anta är de selfies som hon är allra mest nöjd med. Nu har en hjälte hjälpt oss att slippa köpa boken genom att fota av den och lagt ut bilderna på nätet. Och ja, det är klart det finns naket med bland bilderna!

Du hittar bilderna här.

Känslan när man sveper tequila

roligt2 år sedan
Att svepa en flaska tequila kan låta som en cool idé. Men det är det inte...

Det finns gott om försök att bli känd på nätet. Att svepa en flaska tequila tillhör inte ett av de smartaste. Det bevisar dessa killar när försöket slutar i ett inte helt rumsrent försök... Känsliga varnas!

Populära tips just nu

Besök oss på Facebook