Dammsug med Darth Vader

livsstil11 månader sedan

Har du också funderat hur man lyckas hålla så rent i Dödsstjärnan? Nu visar det sig faktiskt att man lyckas med hjälp av självgående dammsugare! Ja, i alla fall om man ska tro Samsung som nu lanserar robotdammsugare med temat som kommer att få alla Star Wars-nördar att dammsuga för första gången sedan dom flyttade hemifrån!

Dammsugarnas modellnamn är POWERbot VR7000 och lanseras i en begränsad upplaga i form av både Stormtroopers och självaste Darth Vader. Dessa snyggingar hittar man hos Samsung för 699 respektive 799 dollar.

Mäktig ljusshow till Halloween

roligt11 månader sedan

Vi har sett ett antal spektakulära ljusshower vandra runt internet under juletider, men frågan är om inte Youtube-användaren Tom BetGeorges bjuder på det allra häftiga hittills när han bjuder på en rejäl uppvisning med Halloween-tema! Kan han bräcka det till jul?

Bli ägare till Steve Jobs 2000 BMW Z8

livsstil11 månader sedan

Steve Jobs må ha hållit en nedtonad profil med sin ikoniska svarta polotröja, men som alla förstår så satt herren också på en smärre förmögenhet. Detta gjorde att han bland annat unnat sig en 2000 BMW Z8 att fylla ut garaget med.

Nu har du möjlighet att ärva just denna bil då den under auktionen ICONS som äger rum i New York den 6 december kommer att säljas till högstbjudande. Något reservationspris finns inte, så möjlighet för fynd finns, men analytiker spår ändå att bilen kommer att dra in någonstans mellan 300 000-400 000 dollar. Men då får man inte glömma att man dessutom får en BMW-brandad telefon från Motorola på köpet!

Paul Newmans Rolex är världens dyraste klocka

intressant11 månader sedan

Det finns många berömda klockor för den som är intresserad av urverk, men frågan är om inte skådespelarikonen Paul Newmans Rolex Daytona är den kanske mest kända för samlarna. Det visade sig inte minst när klockan nu auktionerats ut i New York och sålts till en entusiast för hisnande 17 752 500 dollar! Om den anonyma köparen ångrar sig så kan hen alltid sälja den och köpa ungefär 2 000 stycken nya Rolex-klockor... 

Nu existerar genomskinligt kaffe

konsumtionett år sedan
Skapat för att slippa missfärgade tänder.

När det rinner ner varmt vatten i muggen från kaffemaskinen på jobbet brukar det betyda en lång förmiddag. Men i framtiden kan det bli ändring på det när det genomskinliga kaffet CLR CFF nu lanserats i USA.

Drycken (för vi kan inte kalla det kaffe - än) innehåller alltså koffein och använder "högkvalitativa Arabica-kaffeböner" genom "metoder som aldrig använts förut" för att få sin smak och ändå slippa ge dig bruna tänder.

Det här var något Loka inte hann först med!

Kolla in Lisebergs nya värsting

intressantett år sedan
Vågar du åka Valkyria?

2018 är det premiär för Lisebergs kommande vrålåk Valkyria som har ett vertikalt drop på hela 50 meter. Detta betyder att det blir Europas högsta berg- och dal-bana som skickar ner dig i en tunnel i 105 km/h! Spana in videon som nu visar hur det kommer att se ut när du sätter dig för att ta en tur.

Episk första trailer till Thor: Ragnarök

livsstilett år sedan
Slår alla Disney-rekord på några dagar.

Disney släppte i dagarna sin första trailer till den kommande uppföljaren Thor: Ragnarök. Trailern blev snabbt omåttligt populär och slog på några dagar flertalet rekord när det gäller visningar för bolaget. Vi förstår varför när vi får se Thor och Hulken ta sig an varandra på en gladiatorarena!

Den 27 oktober kan vi slå oss ner i biofåtöljerna för att se filmen på premiärdagen.

Drogad inbjudan till Wobbleland

roligt2 år sedan
Dags att leka "gissa substansen"?

Wobbleland är en helt galen festival för elektronisk musik i San Jose, och precis som man kan gissa så bjuder kombinationen hård bas och blinkade lampor in till en tid med roliga substanser. Detta sticker man inte under stol med, utan bjuder på en inblick till årets festival med en video på en kvinna som minst sagt ser ut att ha en händelserik kväll.

Första titten på "Deadpool 2"

livsstil2 år sedan
Mer action och skratt 2018.

I samband med nya Marvel-rullen "Logan" så visades också en första teaser inför 2018 års kanske mest efterlängtade uppföljare "Deadpool 2" i biograferna i USA. Nu har den hittat ut online, och självklart bjuder vi på titten på Marvels tveklöst skönaste karaktär!

Få en billig barrunda med Spin Coin

livsstil2 år sedan
...eller en jävligt dyr.

Att gå ut med polarna på en pubrunda kan kosta skjortan om man har riktigt skoj. Nu kan man göra det ännu roligare genom att använda sig av Spin Coin från tillverkaren J.L. Lawson. Detta är helt enkelt ett mynt med en liten förhöjning på ena sidan för att kunna snurra runt. På andra sidan ser vi en pekande skeletthand som är det som avgör vem i ditt kompisgäng som bjuder på nästa runda. Vågar du testa?

J.L. Lawsons Spin Coin finns i brons, koppar och silver och kostar dig ungefär 340 spänn här på Kickstarter. Men med lite flyt så har du tjänat in de slantarna nästa helg!

Populära tips just nu

Besök oss på Facebook