Lyxbilskyrkogård i Dubai

intressant2 år sedan

Lyxbilar från Ferrari, Mustang, Audi, Mercedes och så vidare är något som de flesta av oss bara kan drömma om. För miljonärerna i Dubai så är det däremot en del av en helt vanlig vardag, något som är tydligt när vi ser dessa bilder av lyxbilar som helt enkelt övergivits av sina ägare...

Bli ägare till Steve Jobs 2000 BMW Z8

livsstil2 år sedan

Steve Jobs må ha hållit en nedtonad profil med sin ikoniska svarta polotröja, men som alla förstår så satt herren också på en smärre förmögenhet. Detta gjorde att han bland annat unnat sig en 2000 BMW Z8 att fylla ut garaget med.

Nu har du möjlighet att ärva just denna bil då den under auktionen ICONS som äger rum i New York den 6 december kommer att säljas till högstbjudande. Något reservationspris finns inte, så möjlighet för fynd finns, men analytiker spår ändå att bilen kommer att dra in någonstans mellan 300 000-400 000 dollar. Men då får man inte glömma att man dessutom får en BMW-brandad telefon från Motorola på köpet!

Paul Newmans Rolex är världens dyraste klocka

intressant2 år sedan

Det finns många berömda klockor för den som är intresserad av urverk, men frågan är om inte skådespelarikonen Paul Newmans Rolex Daytona är den kanske mest kända för samlarna. Det visade sig inte minst när klockan nu auktionerats ut i New York och sålts till en entusiast för hisnande 17 752 500 dollar! Om den anonyma köparen ångrar sig så kan hen alltid sälja den och köpa ungefär 2 000 stycken nya Rolex-klockor... 

Novembers 11 minuter av win

intressant2 år sedan

WIN Compilation sammanställer varje månad en rad av klipp där människor eller händelser som gör grymma saker fångats på film. Njut av 11 minuter av epic wins!

Kan man svepa öl med en lövblås?

intressant2 år sedan

Tack vare internet och youtubern L.A Beast får vi nu äntligen svaret på frågan vi alltid har ställt oss: kan man svepa sex stycken öl på mindre än 40 sekunder med hjälp av en lövblås?

Glaspool 40 våningar upp

intressant2 år sedan
Dopp för adrenalinsökare.

Den här läskiga poolen finns i Houston och hotellet Market Square Tower och ät tämligen unik då den har en helt genomskinlig botten 40 våningar upp i luften som gör att det kittlar rejält under fötterna när man tittar neråt under sin simtur.

Kolla in Lisebergs nya värsting

intressant2 år sedan
Vågar du åka Valkyria?

2018 är det premiär för Lisebergs kommande vrålåk Valkyria som har ett vertikalt drop på hela 50 meter. Detta betyder att det blir Europas högsta berg- och dal-bana som skickar ner dig i en tunnel i 105 km/h! Spana in videon som nu visar hur det kommer att se ut när du sätter dig för att ta en tur.

Krokodil Vs. Elefant

intressant2 år sedan
Känsliga varnas!

Naturen bjuder många gånger på otäcka scener när djur ryker ihop. Den här videon bjuder på unika bilder där en krokodil attackerar en ung elefant som bjuder på ett skrik som är hjärtskärande för den mest kalla människan. Som tur är finns det större elefanter i närheten...

Ätbart vatten utan flaska

intressant2 år sedan
Miljövänligt alternativ för vattenkonsumtion.

Att äta vatten låter inte riktigt klokt, men detta är precis vad företaget Skipping Rocks Lab nu vill att vi ska börja göra genom att introducera Ooho Edible Water.

Tanken med projektet är att enkelt kunna transportera vatten utan att använda plast. Detta ska man nu göra genom att placera is inuti en behållare skapad av bland annat bruna alger, något som skapar en ätbar boll med vatten när isen smälter. Känner man inte för att äta denna behållare så kan man dumpa den vart som helst, så bryts det ner i naturen på sex veckor. Genial lösning på framför allt evenemang som löpartävlingar och festivaler!

Orkidé-syrsa lurar ögat

intressant2 år sedan
Damn nature...

Ibland snubblar man över saker som får en att förundras över naturen. Detta är definitivt ett sådant fall då jag aldrig sett en orkidé-syrsa förr. Hymenopus coronatus som den heter egentligen lurar vilket öga som helst att tro att insekten är en blomma. Bara jag som är impad?

Populära tips just nu

Besök oss på Facebook