Hund visar uppskattning för det lilla

gulligtett år sedan
Vi är inte värda husdjur!

Twitter-användaren paethonmathes visar upp bilder på sin hund Kenny som får oss att smälta. Matte råkade nämligen beställa helt fel storlek på Kennys nya hundbädd, men det hindrar inte honom från att visa fullständig uppskattning för sin nya sovplats. Vi älskar djur!

Sköldpadda som nyser är onödigt söt

gulligtett år sedan
Tack internet!

Tack vare internet får man ständigt se underbara saker som man aldrig haft en tanke på förr. Till exempel denna video på en nysande sköldpadda (!) som är sötare än vad den borde vara.

Pratande sengångarbebisar

gulligt2 år sedan
Naaaaw!

YouTube-kanalen AnimalistToo bjussar på den här urgulliga videon med sengångarbebisar som fick mig att skrika så att min katt blev rädd. Nu pratar han inte med mig längre. Men han har aldrig varit den pratsamma typen, och jag har i alla fall en supergullig video att trösta mig med.

Stor sovkompis

gulligt2 år sedan

En kan sova i alla fall...

Ni vet hur det är när man har en katt eller hund i knät i soffan, och man knappt vågar röra sig för att inte väcka de små liven? Tänk då hur det känns när man har en sovande häst på huvudet...

Apor sörjer livlös spion

gulligt2 år sedan
Langurer visar känslor över "död" spionapa som ramlat.

I ett klipp från BBC:s Spy In The Wild så får vi se ett gäng apor, langurer, som sörjer en liten kamrat som i själva verket är en spionrobot som ramlat ner bland aporna i flocken. Apornas beteende är minst sagt hjärtekrossande, samtidigt som de ännu en gång visar att djuren kan visa stora känslor.

Populära tips just nu

Besök oss på Facebook